TWIDL Records Home

TWIDL SESSIONS 13th of AUGUST

twidl sessions psd

TWIDL SESSIONS @ INNO

13 Augustus is de datum, de beste techno, electro en acid in de twidl sessies.

Artists:

Gixxer // DNS (Duustere Dennis)

Met deze 2 artists van de vaste twidl clan aan het werk kan deze avond niet mis gaan! Beide staan ze garant voor een lekker portie techno. In ieder geval is het “Techno 2 the Bone” wat in de underground locatie Innocent zeer goed tot uiting komt.

Zorg dat je er bij bent. Gratis entree, dikke muziek en een pre party voor de rest van de zaterdag nacht.

Tot zaterdag de 13e

Innocent Hengelo
Deldenerstraat 25
7551 AA Hengelo

Open: 20.00 tot 01.00 uur

Woon je verder van Hengelo maar wil je wel TWIDL techno? dan kan je het meemaken via onze Ustream :

http://www.ustream.tv/channel/twidl

Met dit concept grijpt TWIDL min of meer terug naar het oude concept van jaren geleden. Lekker open minded sets en jamsessies wegdraaien door diverse DJ’s waarbij de deur open staat voor de liefhebbers voor elektronische muziek. Gratis!!

Tussen 20.00 en 01.00 uur zullen er dj sets en jam sessies plaatsvinden waarbij de nadruk ligt op het open en multimediale aspect. Kijk mee met wat er gebeurt, dans lekker op de vetste muziek of geek lekker over apparatuur en skills. Alles wordt opgenomen als audio en video sets die naderhand online via social media zullen worden gedeeld. Voor de artiesten is dit een prima concept voor de promotie en tevens voor de bezoekers en volgers op social media een nieuw channel waarbij innovatieve muziek en performances centraal staan.

5 August 2016 twidl sessions